Kiemelkedő műszaki teljesítmény, innováció  és minőség
moulding imagination
Műanyagfeldolgozás Sopronban

A Duroset Kft. hőre lágyuló és hőre keményedő technológiával egyaránt készülő, kiemelkedő minőségű műanyag termékek és alkatrészek vezető, nemzetközi gyártója.

A kiváló minőségű műanyag termékek és alkatrészek fejlesztése és gyártása terén szerzett mintegy három évtizedes tapasztalatunk, valamint szakértői csapatunk kiemelkedő tudásának köszönhetően, megbízható és innovatív partnerei vagyunk az elektronika és az autóipar területén működő neves vállalatoknak és piaci szereplőknek.

Nagy múltú vállalatként a műanyag alkatrészek gyártására, összeszerelésére  és azok gyártó eszközeire (fröccsöntő szerszámgyártás) szakosodtunk és a gyártási eljárások széles skáláját kínáljuk ügyfeleinknek. A termékfejlesztést segítve tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek a projekt előkészületei során. 

Célunk: személyre szabott, komplex megoldásokat nyújtani partnereinknek az általuk elvárt minőségben

Tudjon meg többet rólunk!
Műanyagfeldolgozás Sopronban
AMIBEN SZÁMÍTHAT RÁNK
Szolgáltatásaink

Vásárlóink folyamatosan számíthatnak szakértő tudásunkra, egészen a műanyagtermék gyártásának megrendelésétől a kézben tartás pillanatáig. Teljes körű szolgáltatást nyújtó gyártóként és szolgáltatóként egyaránt biztosítjuk azt a kényelmet a vevő igényei szerint, hogy minden szolgáltatás házon belül és biztos kezekben történjen, az új termék bevezetésétől kezdve egészen a további feldolgozási folyamatokig.

LEGFONTOSABB
Értékeink

A családi vállalkozásból nemzetközi vállalattá épült, 95%-ban osztrák tulajdonban lévő Duroset neve alapítása óta szorosan összefonódott a műanyag alkatrészek, termékek fröccsöntési technológiával történő ipari gyártásával. Kiemelkedő támogatást nyújtunk partnereinknek a műanyag fröccsöntés területén, magas szintű szakértői tudással, komplex és hatékony szolgáltatások keretében.

Világszínvonalú technológia
Világszínvonalú technológia
A precizitás, a hatékonyság és a minőség fúziója a hőre keményedő (duroplast), a hőre lágyuló (thermoplast) és a többkomponensű technológiák alkalmazásában.
Korszerű géppark
Korszerű géppark
Műanyagfröccsöntő üzemünk a legmodernebb gépekkel van felszerelve, amelyek biztosítják a gyártási folyamatok hatékonyságát, pontosságát és az alkatrészek magas minőségét.
Komplex megoldások
Komplex megoldások
Komplex, személyre szabott megoldások nyújtására specializálódtunk a legújabb technológiát és szakértelmet felhasználva, hogy ügyfeleink számára kiemelkedő eredményeket érjünk el.
Projektmenedzsment szolgáltatás
Projektmenedzsment szolgáltatás
Átfogó projektmenedzsment-szolgáltatásokat kínálunk, biztosítva a zökkenőmentes koordinációt a koncepciótól a sorozatgyártásig, teljes körű szolgáltatást nyújtva ügyfeleinknek.
Magasan képzett szakemberek
Magasan képzett szakemberek
Képzett szerszámkészítő szakembereink a termékfejlesztésben összeállított koncepció alapján készítik el a nagy pontosságú fröccsöntő szerszámokat, melyekkel kiszolgáljuk ügyfeleinket.
Kiemelkedő minőségpolitika
Kiemelkedő minőségpolitika
Tevékenységünk középpontjában a minőség áll, és ezirányú elkötelezettségünk biztosítja, hogy a folyamatosan bővülő piaci igényeknek és az ügyfeleink által támasztott magas elvárásoknak megfeleljünk.
Termékfejlesztéstől a sorozatgyártásig
Termékfejlesztéstől a sorozatgyártásig
Üzemünk a legmodernebb technológiával felszerelve képes a tervezési és gyártási folyamatok minden szakaszának kezelésére a termékfejlesztéstől a sorozatgyártásig, kivételes eredményeket biztosítva a teljes folyamat során.
Innovatív megoldások
Innovatív megoldások
A Duroset Kft. - nél  olyan innovatív megoldásokat kínálunk, amelyek optimalizálják a hatékonyságot és javítják a teljes gyártási folyamatot, ami kiváló minőségű termékeket és elégedett ügyfeleket eredményez.
Széchenyi Pályázat 2020