Projektmenedzsment
Vásárlóink folyamatosan számíthatnak szakértő tudásunkra, egészen a műanyagtermék gyártásának megrendelésétől a kézben tartás pillanatáig.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtó gyártóként és szolgáltatóként egyaránt biztosítjuk azt a kényelmet vevőinknek, hogy az új termék bevezetésétől kezdve a további feldolgozási folyamaton át (összeszerelés, ultrahangos hegesztés, melegen elnyomás, tisztítás, csomagolás) minden szolgáltatás házon belül és biztos kezekben történjen, az új termék bevezetésétől kezdve egészen a további feldolgozási folyamatokig.

A Duroset Technologie Plastics Műanyagfeldolgozó Kft. több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a műanyag fröccsöntési projektmenedzsment területén.

Minimum 8-10 éves tapasztalattal rendelkező, kompetens tagokból álló keresztfunkcionális csapatunk igény szerint felülvizsgálja az Ön tervét – legyen az már meglévő vagy újonnan bevezetendő termék - , a fröccsöntés szempontjából javaslatokat tesz a gyárthatóság javítására és a költségek csökkentésére, a gyártóeszköz koncepciójára.

Minden projekt egy találkozóval kezdődik, ahol arra törekszünk, hogy vevőink megkapják a sikerhez szükséges összes szakértelmet. 

Közösen egyeztetjük az igényeket, meghatározva a termék megvalósíthatóságát és a piacrahozatal költségeit. Ez a találkozó történhet személyesen, vagy akár digitálisan a világ bármely pontjáról.

A következő lépésben megtaláljuk az alkatrésznek megfelelő fröccsöntő szerszámot tervező- és gyártó céget. Mind Európában, mind a Távol-Keleten vannak olyan kapcsolataink, akik szakértői ezen területeknek és versenyképesek a piacon. Igény szerint házon belüli szerszámgyártással is tudjuk projektjeinket ajánlani.

A szerszámkészítő partnerrel és házon belüli mérnökünkkel együttműködve végig vezetjük Önt a teljes szerszámkészítési, optimalizálási és bemintázási folyamaton.

A szerszám validálása után megszervezzük a szériagyártást. Emellett segítséget tudunk nyújtani a termék összeszerelésében és csomagolásában, sőt szükség esetén a tárolásban (biztonsági készlet) és az ügyfeleknek történő szállításban is.

Csapatunk szorosan együttműködik Önnel annak érdekében, hogy a projekt során proaktívan kommunikáljunk az előrehaladásról, és a program minden lépését megosszuk Önnel. Projektkezelési stratégiánk rendszeres nyomonkövető megbeszéléseket és frissítéseket is tartalmaz.

Ha személyre szabott és megbízható fröccsöntési projektmenedzsment szolgáltatásra van szüksége egy több, mint 30 éves iparági tapasztalattal rendelkező cégtől, forduljon hozzánk bizalommal és szívesen adunk árajánlatot, fejlesztési tanácsot.


Széchenyi Pályázat 2020