Rólunk

A családi vállalkozásból nemzetközi vállalattá épült, 95%-ban osztrák tulajdonban lévő Duroset Kft. neve alapítása óta szorosan összefonódott a műanyag alkatrészek, termékek fröccsöntési technológiával történő ipari gyártásával.

2009-ben alapítottuk meg gyárunkat Magyarországon. Azóta kiemelkedő támogatást nyújtunk partnereinknek a műanyag fröccsöntés területén, magas szintű szakértői tudással, komplex és hatékony szolgáltatások keretében. Mérnökeink a legbonyolultabb precíziós szerszámok kifejlesztésében is nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Rólunk
Történetünk
Tekintse meg vállalatunk idővonalát az alapítástól napjainkig
 • 2022
  Megerősítjük piaci pozíciónkat a koronavírus-járvány leküzdése után.
 • 2020
  Magas műszaki tartalmú termékek beszállítójaként szervezeti és stratégiai átalakításokat hajtunk végre.
 • 2019
  Nemzetközi befektető lép be az osztrák SN Kunststoffverarbeitung GmbH anyavállalatba.
 • 2018
  IATF-minőségirányítási rendszer integrálása.
 • 2017
  Új autóipari vevővel szélesítjük megrendelőink sorát a Duroplast hőre keményedő alkatrész gyártás területén.
 • 2016
  Bővítjük és korszerűsítjük hőre lágyuló fröccsöntő gépparkunkat.
 • 2015
  Az egész vállalatra kiterjedő vállalatirányítási rendszer kerül bevezetésre.
 • 2014
  Modernizáljuk Duroplast fröccsöntő gépparkunkat. Emellett a vevőink által támasztott elvárásoknak és a piac által generált követelményeknek megfelelően ISO/TS 16949-2009 minőségirányítási rendszert vezetünk be.
 • 2013
  Az élelmiszeriparba beszállított IML-technológiával kombinált fröccsöntést, valamint az elektromos iparnak szállított hőre keményedő műanyagok fröccsöntését kiegészítjük az autóiparba beszállított 1-2 komponenses műszaki műanyag alkatrészek gyártásával.
 • 2012
  Bővítjük thermoplast fröccsöntő gépparkunkat.
 • 2011
  A rendszert úgy alakítjuk ki, hogy megfeleljen az autóiparban használatos követelményeknek, ennek köszönhetően ISO 9001-2008-as tanúsítást szerzünk.
 • 2010
  Modernizáljuk a szerszámüzemet, melyben már a tömbszikrázó gépen felül saját lézerhegesztő géppel tudjuk javítani a műanyagipari fröccsöntő szerszámokat.
 • 2009
  Ausztriából a Nyugat-Magyarországon fekvő Sopron városába települ át a 95%-ban osztrák tulajdonban lévő fröccsöntő üzem.
LEGFONTOSABB
Értékeink

A családi vállalkozásból nemzetközi vállalattá épült, 95%-ban osztrák tulajdonban lévő Duroset neve alapítása óta szorosan összefonódott a műanyag alkatrészek, termékek fröccsöntési technológiával történő ipari gyártásával. Kiemelkedő támogatást nyújtunk partnereinknek a műanyag fröccsöntés területén, magas szintű szakértői tudással, komplex és hatékony szolgáltatások keretében.

Világszínvonalú technológia
Világszínvonalú technológia
A precizitás, a hatékonyság és a minőség fúziója a hőre keményedő (duroplast), a hőre lágyuló (thermoplast) és a többkomponensű technológiák alkalmazásában.
Korszerű géppark
Korszerű géppark
Műanyagfröccsöntő üzemünk a legmodernebb gépekkel van felszerelve, amelyek biztosítják a gyártási folyamatok hatékonyságát, pontosságát és az alkatrészek magas minőségét.
Komplex megoldások
Komplex megoldások
Komplex, személyre szabott megoldások nyújtására specializálódtunk a legújabb technológiát és szakértelmet felhasználva, hogy ügyfeleink számára kiemelkedő eredményeket érjünk el.
Projektmenedzsment szolgáltatás
Projektmenedzsment szolgáltatás
Átfogó projektmenedzsment-szolgáltatásokat kínálunk, biztosítva a zökkenőmentes koordinációt a koncepciótól a sorozatgyártásig, teljes körű szolgáltatást nyújtva ügyfeleinknek.
Magasan képzett szakemberek
Magasan képzett szakemberek
Képzett szerszámkészítő szakembereink a termékfejlesztésben összeállított koncepció alapján készítik el a nagy pontosságú fröccsöntő szerszámokat, melyekkel kiszolgáljuk ügyfeleinket.
Kiemelkedő minőségpolitika
Kiemelkedő minőségpolitika
Tevékenységünk középpontjában a minőség áll, és ezirányú elkötelezettségünk biztosítja, hogy a folyamatosan bővülő piaci igényeknek és az ügyfeleink által támasztott magas elvárásoknak megfeleljünk.
Termékfejlesztéstől a sorozatgyártásig
Termékfejlesztéstől a sorozatgyártásig
Üzemünk a legmodernebb technológiával felszerelve képes a tervezési és gyártási folyamatok minden szakaszának kezelésére a termékfejlesztéstől a sorozatgyártásig, kivételes eredményeket biztosítva a teljes folyamat során.
Innovatív megoldások
Innovatív megoldások
A Duroset Kft. - nél  olyan innovatív megoldásokat kínálunk, amelyek optimalizálják a hatékonyságot és javítják a teljes gyártási folyamatot, ami kiváló minőségű termékeket és elégedett ügyfeleket eredményez.
A DUROSET CSAPATA
Menedzsment
Peter Mayer
Ügyvezetés
Nicholas Mayer
Pénzügyi vezetés és kontrolling
Bősze Viktória
Ügyvezetői asszisztencia és HR
Kincse Judit
Értékesítés
Alexander Jurcenko
Értékesítés és marketing
Gáspár Péter
Minőségirányítás
Kaposvári Tamás
Termelés és beszerzés
Turi Gábor
Műszaki vezetés és szerszámgyártás
Széchenyi Pályázat 2020