Szerelés
A fröccsöntés csak a kezdet a Duroset Kft-nél. Megtervezzük és legyártjuk a szerszámokat, fröccsöntjük a műanyag alkatrészeket, majd a vevőink kérésének eleget téve utólagos folyamatainkkal kész, illetve félkész termékké alakítjuk azt.

Teljes körű, kulcsrakész megoldásokat kínáló beszállító vagyunk, megfelelő tapasztalattal és képességekkel, hogy az Ön koncepcióját a tervező asztaltól a leszállított termékig elvigyük.

Az összetett szerelési folyamatokat a különböző iparág-specifikus követelmények teljesítése érdekében kifejezetten az egyes termékekhez tervezzük. Szerelési szolgáltatásaink a szerelősoron történő kézi összeszereléstől a teljesen automatizált megoldásokig terjednek, ahol a gyártási folyamat magában foglalhatja az alkatrészek teljes körű tesztelését is.

Ami a gyártást követő szolgáltatásokat illeti, a kiegészítő lehetőségek széles skáláját kínáljuk:

  • Összeszerelés
  • Ultrahangos hegesztés
  • Menetes betétek behelyezése
  • Tamponnyomás


Készséggel vállaljuk az Ön termékének házon belüli teljes összeállítását több alkatrészből. A megvásárolt alkatrészeket Ön bocsátja rendelkezésünkre vagy mi vásároljuk meg az Ön specifikációi szerint, ezeket a legyártott műanyag alkatrészekkel szereljük össze, megfelelően csomagoljuk és határidőre leszállítjuk.


Széchenyi Pályázat 2020